Låna gratis släpvagn hos ICA Kvantum Lerum

Nu lanserar Ica Kvantum Lerum tillsammans med Freetrailer en tjänst som innebär gratis lån av släpvagnar. Från och med nu kan allmänheten låna en gratis släpvagn hos Ica Kvantum Lerum – oavsett om man är kund eller inte. 

Tre släpvagnar finns nu tillgängliga utanför butiken på Hulans torg 1, Lerum.
– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda Lerumsborna denna tjänst tillsammans med Freetrailer. Den är dessutom enkel att använda tack vare Freelock, man kan både låsa upp och låsa släpvagnen direkt i appen. Oavsett om man är kund hos oss eller behöver en släpvagn för flytt och dylikt finns det nu gratis släp att låna – tillgängligt för alla, säger Rafael Hermansson, Affärschef på ICA Kvantum Lerum.

Så funkar det:
För den som hämtar en släpvagn på plats är tjänsten gratis i upp till 24 timmar. Vill man boka i förväg och säkerställa att det finns ett tillgängligt släp kostar det 29 kr första dygnet. Bokningen kan ske via både appen och webbläsare.Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock, som möjliggör att användaren själv kan låsa upp och återlämna släpet via Bluetooth i Freetrailers app. 

Lämna ett svar

avatar
  Prenumerera  
Notifiera av
Tidigare Historien

Camping till sommaren?

Nästa Berättelse

Ingen flaggning för kungen

Senaste artiklarna