//

Ny VD för Solkatten

 

Christer Harling, huvudägaren till Stora Lundby Fastigheter AB som driver Solkattens affärscentrum, tar nu över VD-skapet i bolaget.

Solkatten

Christer Harling har tidigare utvecklat området vid Magasinsgatan och Vallgatan i Göteborg samt Kvarnbyn i Mölndal. För  insatserna för att bevara och utveckla Kvarnbyns kulturhistoriska område av riksintresse utsågs han 2008 till Mölndals ambassadör. I Lerums kommun har han bland annat varit med om att utveckla garveriområdet i Floda och han var engagerad i etablering av restaurang Jernbruket.

– Jag har lång erfarenhet av fastighetsutveckling, säger Christer Harling, och jag känner mig manad att ta över för att styra upp verksamheten och ekonomin. Det är flera lokaler som ännu inte är uthyrda och jag vill snabba på utvecklingen av verksamheterna runt Bagges Torg.

Som huvudägare tar jag inte ut någon VD-lön och kan på så vis minska bolagets kostnader. Jag hade egentligen tänkt trappa ner, men känner att min erfarenhet behövs. Solkatten och Bagges Torg ligger mig varmt om hjärtat.

Bagges Torg är idag ett av Sveriges tre bäst bevarade 60-talstorg. Med gemensamma krafter och varsam renovering kan Bagges torg bli Sveriges bäst bevarade 60-talstorg och en prydnad för Lerum. Det arbetet vill jag gärna medverka i, säger Christer Harling
–  Hur är dina planer för Solkatten?
– Min förhoppning är att kunna etablera en fiskaffär i centrum och gärna en charkuteriaffär med närproducerat kött.
– När går du in som VD?
– I morgon sätter jag mig i VD-stolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Standard miniatyr
Tidigare Historien

Systemteknikskandalen - är helt galen!

Standard miniatyr
Nästa Berättelse

Arbetsförmedlingen i Lerum har stängt

Senaste artiklarna