//

Finalisterna klara!

KULTUR Nu är det klart! Det blir Vera Tornberg, Wolves on Clouds och Known Diversion som tar sig till finalen i den unika musiktävlingen LERUMSHITTEN 2015!
Efter en mycket jämn omröstning via Radio Flodas hemsida är det nu fastslaget att det är Vera Tornberg med ”Vem är vem”, Wolves on Clouds med ”Sunset” och Known Diversion med ”Hopeless Believer” som kvalificerat sig till finalen som äger rum inför jury och publik på Dergårdsteatern i Lerum fredagen den 4 december.
På spel står en studioinspelning som kommer att sättas i händerna på stjärnproducenten och Grammy-vinnaren Thomas Juth.
Medan juryn överlägger underhåller albumaktuella Art Nation.
Plats: Dergårdsteatern, Lerum
Dag: Fredag 4 december
Tid: 19.00
Fri Entré!
GÄST: Art Nation (Aktuella med albumet ”Revolution”)
Om LERUMSHITTEN
LERUMSHITTEN 2015 är musiktävlingen som hjälper ett ungt band eller en ung artist (15-25 år) bosatta inom Lerums kommun att nå sin fulla potential. Ett team bestående av proffs inom musikbranschen förädlar en låt till fulländning och öppnar dörrar som är nödvändiga för att låten ska ha en chans att nå en stor publik.
Banden eller artisterna som deltar har skickat in en mycket enkel inspelning av en egenhändigt komponerad låt. Totalt fem bidrag har alltså valts ut som man har kunnat följa via intervjuer i ”Gomorron Floda – hela Lerums morgonshow” på Radio Floda 91,4 under hösten. Nu är det alltså klart vilka tre som gör upp inför en välrenommerad jury och publik på Dergårdsteatern den 4 december.
Vad vinner man?
Bandet/artisten som vinner LERUMSHITTEN 2015 får spela in en låt i en supermodern studio, Globalmusix Studio. Sen skickas inspelningen till Berlin och producenten Thomas Juth (flerfaldig Grammy-vinnare som har Elton John, Paul McCartney mfl på meritlistan). Resultatet kommer sedan att distribueras via iTunes, Spotify och diverse andra kanaler. Bandet/artisten får även viss hjälp med marknadsföring.
LERUMSHITTEN 2015 presenteras av Radio Floda 91,4 & Sparbanken Alingsås i samarbete med www.globalmusix.com – din musikportal på nätet och Studieförbundet Vuxenskolan Lerum.
Mer info: http://www.radiofloda.se/lerumshitten-final/
Eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/199158060420071/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Tidigare Historien

Jul i bruksorten

Standard miniatyr
Nästa Berättelse

Systemteknik utesluts

Senaste artiklarna