/

Viktigt att starta företag på rätt sätt

Intresset för att starta eget företag har inte minskat trots pandemin. NyföretagarCentrum i Lerum har medverkat till många företagsstarter under det gångna året och gett många råd och stöd i samband med detta.

Johan Eklund
Såväl på NyföretagarCen-
trum som hos kreditinstituten, det vill säga banker och andra låneorganisationer, betonar man vikten av att informera sig väl innan man startar eget företag.
– Att gå på rådgivning och göra en affärsplan ökar chansen att komma igång och få lån från banken. Det minskar också risken för konkurser, säger Johan Eklund som är vice ordförande i NyföretagarCentrum i Lerum.
Just nu är det som sagt många som startar nya företag och det av en mängd olika anledningar. Till exempel för att man vill pröva om man kan försörja sig på sina egna kunskaper, att man blivit arbetslös, att man vill förstärka sin pension plus ett antal goda anledningar till.
På NyföretagarCentrum vill man därför att alla som nu drömmer om att starta företag ska vara väl förberedda inför sin företagsstart. Därför erbjuder nu NyföretagarCentrum och SmåföretagsAkademin tre kostnadsfria informationsträffar i slutet på januari och början på februari där man kan ställa frågor och få information om vad som behövs för att starta ett eget företag och vilka företagsformer som finns och som passar bäst för olika företagsidéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Tidigare Historien

Pressmeddelande: AF och Kynningsrud har förvärvat mark i attraktiva Floda

Nästa Berättelse

Tak över sandlådan

Senaste artiklarna