/

Swedish Taco – från Lerum till Göteborg

Johan Myers och Sebastian Samuelsson startade Swedish Taco i Lerum 2018 och drev verksamheten framgångsrikt fram till sommaren 2023.

Sebastian

– Det var under hösten 2022 som vi bestämde att skaffa en större lokal, säger Sebastian. Vår lokal i Lerum hade visserligen ett perfekt hörnläge med stora fönster och exponeringsyta mot ett av västsveriges mest myllrande småstadstorg. Vi hade länge känt oss redo för en större lokal med fler sittplatser för våra kunder och nu kände vi att det var dags att skala upp verksamheten och ta nästa stora steg. En bidragande orsak var att bostadsrättsföreningen där vi hyrde inte ville ha restaurang i lokalen. Vi var öppna för alternativ och började såklart att se oss omkring i Lerum. Samtidigt sökte vi i Göteborg och fick ett väldigt förmånligt erbjudanden där. Vi flyttade i slutet av juli till Grafiska vägen i Göteborg. Vi ökade från 20 kvm restaurangyta till 132. Vi vill förvandla Swedish Taco till en destination dit man åker för en upplevelse. Oavsett om du bor i Lerum eller någon annanstans vill vi kunna erbjuda en upplevelse som du och dina närmsta alltid kan se fram emot.

Tacolunch

Med detta sagt vill vi understryka den tacksamhet vi känner för Lerum och våra underbara kunder, som med tiden har blivit vänner och bekanta, fortsätter Johan. Vi är oerhört tacksamma mot våra lerumskunder. Det är tack vare dom som vi finns och det är tack vare dom som vi kan göra detta och fortsätta utvecklas mot våra mål. En dag hoppas vi att bli en kedja och då kommer Lerum alltid att finnas på kartan. Det hade varit en dröm att en dag få återvända.

Strid ström av matgäster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Tidigare Historien

Kommunalt partistöd i Lerums kommun för 2024

Nästa Berättelse

Bach som jazz i Aspenkyrkan

Senaste artiklarna