//

SPORT NUTRITION DISTANSLOPPET 2020

Ett vårlopp som alla kan vara med på, var de än är!

Vi skulle vara med som utställare under Göteborgsvarvet och förstår hur tråkigt det känns för alla

deltagarna som inte får gå eller springa som planerat. Vi på Pure ser en risk till ökat stillasittande den här våren, framförallt inomhus, säger Maria Dalblad på Pure Sport Nutrition. Därför väljer vi att arrangera det här loppet, ett löplopp på distans. Vem som helst kan delta, var de än är. Vi får ett gemensamt mål att träna inför och se fram emot!

Maria Dalblad

Våren innebär möjligheter till motion utomhus där vi äntligen får vara ute mer och njuta av frisk luft. I år blir det annorlunda.

DISTANSLOPPET 2020 går av stapeln den 19 april med start klockan 10.00. Man anmäler sig som till vilket lopp som helst, denna gången via Facebookeventet DISTANSLOPPET 2020, där man också anger vilken distans man vill gå eller springa, säger Maria Dalblad.  Alla kan delta, gammal som ung. Alla springer samtidigt men på olika ställen. Förutom att det är roligt och hälsosamt så lottar vi ut priser bland deltagarna. Det finns inget krav på prestation, deltagare väljer att gå eller springa 2 km, 5 km eller 10 km. Deltagare kan genomföra loppet ensamma eller i mindre grupp, dock viktigt att hålla distans till andra deltagare, säger Maria.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Lill Jansson (FP) Foto: Helene Bergman
Tidigare Historien

"Det är tillsammans som vi tar oss igenom det här"

Nästa Berättelse

Föreningarna ställer upp

Senaste artiklarna

På gång i Gråbo

Vårmarknad Lördagen den 5/5 så kommer Vårmarknaden på Mjönsbotorget äga rum. ”Detta