/

Minigolf med kiosk på gång i Gråbo

Anna Löwenmark bor tillsammans med sin make Sven och deras tre barn i Gråbo. De har valt att bygga nytt på en sommarstugetomt vid en av fyrvägskorsningarna i Aggetorp. Tanken var att bygga parhus på markytan de inte nyttjar, men nu har familjen Löwenmark andra planer.

Anna Löwenmark
Bild: Privat

– Under sommartid är det stort antal personer som passerar här dagligen. Vi håller på och jobbar för fullt, och siktar på en minigolfanläggning med nio banor, säger hon.
Paret har köpt en sommarstugetomt i Aggetorp där den första tanken var att bygga parhus på markytan de inte nyttjar, men nu har familjen ändrat sina planer. Anna och hennes man driver redan olika verksamheter, och nu har de även investerat i en minigolfanläggning.
– Vi känner ingen stress när det gäller bygge av parhus, så vi vill istället satsa på något som hela samhället kan ha glädje av. Vi bor precis mitt emellan Gråbo centrum och den uppskattade badplatsen vid Annesjön, samt motionsspåret och vi tror att detta kan bli en härlig rastplats under sommaren. Vi vill därför öppna en minigolfbana och en liten kiosk där man kan köpa fika, kulglass, dricka och annat gott. Det som driver mig och min familj är tanken på att föra samman människor och att skapa en go och härligt stämning, berättar Anna.
Kiosken är tänkt att drivas från sommarstugans altan som ligger intill deras nybyggda villa, och i slutet av månaden kommer grävmaskiner att påbörja anläggningsarbetet för minigolfen. Löwenmarks fick idén då deras barns vänner ofta kommer förbi för att vila och fylla på vattenflaskor på väg upp till Annesjön. Nu finns det också förhoppningar om att kunna arrangera olika minigolfevent framöver.
– Jag vill gärna samarbeta med lokala förmågor i Gråbo eller Lerum i stort och man får gärna höra av sig till mig. Tror det kan bli en kul grej detta då jag kan ana att denna typ av idé sällan har utförts på en ”vanlig tomt” i ett mindre samhälle, säger Anna Löwenmark.

ARON MIKAEL SIK
aron@lokalpressen.eu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Standard miniatyr
Tidigare Historien

Hur få dos 2?

Nästa Berättelse

Skallsjö församling släpper barnbok

Senaste artiklarna