/

Lerum: Centrumvärdens rapport vecka 18

Tisdag.
Lite kallare igen, plus sju grader. Blommor lyser vackert i krukor och blomsteramplar. Vi ronderar och plockar upp skräp runt hela vårt område. Hissarna vid stationen är åter i bruk! Eftermiddagen ägnas åt pyntning av Bagges Torg inför Valborg och kommande helg.

Onsdag.
Lite varmare idag. Vi fortsätter blåsa upp och pynta centrum och broar med nästa 100 stycket blå och gula ballonger, allt inför Valborgsmässoafton och Första Maj. Gammalt påskris rensas från fjädrar, riset lämnas därefter till återvinning på Hultet. Vi mäter upp skador på staketet på Konsumtomten inför kommande reparation, så där kommer bli snyggt igen.

Torsdag.
Valborgsmässoafton. Åter kallare, några lerumsbor trotsar kylan och fikar ute på torget. Vi patrullerar, plockar skräp ned till Aspedalen och på returvägen går vi på Lidl sidan. En slaktad skoter ligger slängd på Lerums station, vi anmäler och reser upp några kastade cyklar. Vi vill nu så gräs på en sliten kal markbit utanför Mosets parkeringsplats, men vi saqknar matjord. Det gäller 20 kvm, kanske vi kan få ett lass av kommunen till veckan som kommer? Dagen avslutas med att vi delar ut kampanjblad gällande Centrumföreningens samarbete med Vattenpalatset.

Vi önskar dig en trevlig vecka! Hälsar arbetslaget.
Centrumvärden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Tidigare Historien

Nya djärva fiskgrepp!

Nästa Berättelse

Full fart på Bagges Torg

Senaste artiklarna