//

Centrumvärdens rapport vecka 35 2020

Tisdag.
Vi går in i en svalare period men fortfarande vackert väder. Vi plockar skräp från Brobacken ned till Aspedalen och tillbaka via Lidl sidan. Under eftermiddagen gör vi rent trottoarkanter från ogräs längs med Göteborgsvägens högra sida och gör rent Aspedalens cykelparkering från gräs grus och mossor samt tar bort grenar, sly vid infarten till bilparkeringen så att där åter är fri sikt.

Onsdag.
Första förmiddagen i regn. Fimp och skräpplockning. Inledningen av eftermiddagen ägnas åt mottagning, uppblåsning, provåkning och nedmontering av uppblåsbar rutschkana och hoppborg, en nyhet till Centrumföreningen. Premiär för hoppborgen blir nu på lördag på Bagges Torg. Därefter ogräsrensning vid huslivet utanför Hemmakväll och långs med blomlådan mitt emot. Anmäler smutsiga lampkupor, vid Rallarrosen, Apoteket, Arbetsförmedlingen AF i taket av arkaden i kommunens hus, Stationsvägen.

Torsdag.
Åter solsken. Vi plockar upp fimpar och skräp runt Lerums Centrum. Vi sopar rent i trapphusen och gångtunnlar till tågen. Vi fortsätter gårdagens arbete med att snygga till i Södra Lerum med fokus på fastigheterna Sannegårdens Pizzeria och Takåsen Företagscenter. En av våra deltagare, Jimmy, har sin sista arbetsdag hos oss. Jimmy har varit med sedan i vintras och har gjort storartade insatser för oss lerumsbor och för deltagarna i arbetslaget. Vi öskar Jimmy lycka till med i sitt nya arbete.

Bengt Helgius, centrumvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Tidigare Historien

Äntligen - en scen på Bagges Torg

Nästa Berättelse

Det filmas i Floda och i Lerum

Senaste artiklarna