/

Insändare: Kommentar om uppsägning

Läste Lerums svar angående att jag sa upp mig själv? Att jag efter 30 års prickfri tjänst vid en ålder av 60 år skulle säga upp mig själv är trams? Det borde även Monica Forsell förstå. Varför? De försöker dölja sig bakom att dom inte diskuterar enskilda fall?
Jag gjorde beställningar på samma sätt som mina arbetskamrater och gjorde jag fel så var vi många som felade. Jag lägger mig inte i hur det aktuella företaget har blivit behandlat eller hur processen fortgår men hur Lerums kommun hanterade mig, där borde ett antal personer skämmas? Jag vill informera kommunen en gång för alla, med dom här orden. Jag gjorde ett bra jobb och skulle aldrig säga upp mig själv. Jag har tidigare varit stolt att jag arbetat för Lerums kommun men nu har det mest en fadd smak.
En före detta lojal anställd
Tidigare artikel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Tidigare Historien

Föreläggande om städning på Huvden

Standard miniatyr
Nästa Berättelse

Pressmeddelande från (M)

Senaste artiklarna